click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results
Вашите резултати на пребарувањето

Бети Давитковска

субагент | demateli@yahoo.com

Контактирајте ме

Закажете презентација?
Може да одговорите на оваа порака од "Поштенското сандаче" во вашиот профил

Мои недвижности

Сите (6)
Станови (4)
Куќи (2)
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со површина од 365м2

Се продава куќа, 365м2, цена од 40.000 еур.
Се продава куќа, 365м2, цена од 40.000 еур.
3 365.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа во Башино Село

20,000 евра.
Во Башино Село се продава куќа во цена 20000 евра
Во Башино Село се продава куќа во цена 20000 евра
Продажба

СЕ ПРОДАВА стан 41м2 по цена од 18.990 евра

Се продава стан во близина на ОУ Васил Главинов
Се продава стан во близина на ОУ Васил Главинов
1 41.00 m2повеќе ...
Продажба

Се продава веднаш вселив стан со површина од...

50,625 евра.
Се продава стан со површина од 75м2, на ул. Раштански пат бр.14, станбено деловен комплекс Атлантис во Велес.
Се продава стан со површина од 75м2, на ул. Раштански пат бр.14, станбено деловен комплекс Атлантис во Велес.
11 75.00 m2повеќе ...
Продажба

Стан бр.1 ламела 3, површина  84,90м2

57,308 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 84.90м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 84.90м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
22 84.00 m2повеќе ...
Продажба

Стан бр.5 ламела 2, површина  40,12м2

27,081 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 40,12 м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис, ул. Раштански пат бр [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 40,12 м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис, ул. Раштански пат бр [повеќе]
11 40.12 m2повеќе ...
  • Напредно пребарување

  • Reset Password

  • Недвижности по област

Compare Listings