click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results
Вашите резултати на пребарувањето

Дијана Иванова

субагент | demateli@yahoo.com

Контактирајте ме

Закажете презентација?
Може да одговорите на оваа порака од "Поштенското сандаче" во вашиот профил

Мои недвижности

Сите (20)
Земјиште (6)
Деловен простор (3)
Куќи (7)
Станови (3)
Продажба

Се продава куќа 77м2, цена 55.000 евра.

55,000 евра.
Се продава куќа, цена 55.000 евра.
Се продава куќа, цена 55.000 евра.
11 77.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ИЗДАВА-ПРОДАВА стан- деловен простор во ц...

50 евра.
Се издава или продава стан-деловен простор
Се издава или продава стан-деловен простор
22 130.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ИЗДАВА-ПРОДАВА деловен простор во центаро...

46,000 евра.
Се издава или продава деловен простор
Се издава или продава деловен простор
Продажба

Се продава куќа 94м2, цена 50.000 евра

50,000 евра.
Се продава куќа, цена 85.000 евра.
Се продава куќа, цена 85.000 евра.
170.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа 180м2, цена 70000 евра

70,000 евра.
Се продава куќа во центарот на Велес.
Се продава куќа во центарот на Велес.
22 180.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со деловен простор и нива в...

140,000 евра.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
3 332.00 m2повеќе ...

Compare Listings