click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results
Вашите резултати на пребарувањето

Aна Ставревска

управител | demateli@yahoo.com

Контактирајте ме

Закажете презентација?
Може да одговорите на оваа порака од "Поштенското сандаче" во вашиот профил

Мои недвижности

Сите (5)
Станови (4)
Куќи (1)
Продажба

Се продава стан бр.4, во Ламела 3 со површ...

27,763 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 40,29м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 40,29м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
12 40.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со површина од 100м2

Се продава куќа, 100м2, цена по договор.
Се продава куќа, 100м2, цена по договор.
22 100.00 m2повеќе ...
Продажба

Стан бр.3 ламела 3, површина  41,13м2

27,763 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 41,13м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 41,13м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис.Станот е проектиран со [повеќе]
12 41.00 m2повеќе ...
Продажба

Стан бр.6 ламела 2, површина  42,70м2

28,823 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 42,07м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис ,ул. Раштански пат бр. [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 42,07м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис ,ул. Раштански пат бр. [повеќе]
11 42.70 m2повеќе ...
Продажба

Стан бр.3 ламела 2, површина  79,79м2

53,858 евра.
Се продава стан во предградба со површина од 79,79 м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис ул. Раштански пат бр. [повеќе]
Се продава стан во предградба со површина од 79,79 м2 во станбено деловниот комплекс Атлантис ул. Раштански пат бр. [повеќе]
32 79.79 m2повеќе ...

Compare Listings