Напредно пребарување
we found 0 results
Вашите резултати на пребарувањето

СЕ ПРОДАВААТ НИВИ И ШУМИ ВО РЕГИОН БОГОМИЛА И КАПИНОВО

1 евра.
Велес, Велес
додади во омилени
5006

Во регионот на Богомила се продава шума 3174 м2 и земјоделско земјиште и пасиште од 5619 м2 и 2926м2 , како и земјоделско земјиште и ливади од 2756 м2.Во регионот на село Капиново се продава земјоделско земјиште и пасиште на површина од 36492 м2.
Цена од 5 евра/м2 во Богомила и цена од 1 евро/м2 во Капиново.

Град:
Поштенски број: 1400
Земја: Macedonia (FYROM)
Отвори во Google Maps
Број на оглас: 19709
Цена: 1 евра.

Рецензии

You need to login in order to post a review

Слични недвижности

Продажба

Се продава нива во Јасеново

3 евра.
Се продава нива во Јасеново. Цена 3 евра/м2.
Се продава нива во Јасеново. Цена 3 евра/м2.
1,583.00 m2повеќе ...
Продажба

Се продава нива во с.Долно Дупени-Преспа, ц...

20 евра.
Се продава нива во атарот на с.Долно Дупени. Цена 20 евра/м2.
Се продава нива во атарот на с.Долно Дупени. Цена 20 евра/м2.
3,215.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ВО БЛИЗИНА НА ЕЗЕРО МЛАДО...

Се продава парцела во месноста речани под железен мост
Се продава парцела во месноста речани под железен мост
2,046.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА KAJ УЗУС

150,000 евра.
Се продава парцела кај УЗУС
Се продава парцела кај УЗУС
2,047.00 m2повеќе ...

Контактирајте ме

Закажете презентација?
Може да одговорите на оваа порака од "Поштенското сандаче" во вашиот профил

Compare Listings