click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results

Недвижности

Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со површина од 180м2 по цен...

85,000 евра.
Се продава куќа, 180м2-85000 евра
Се продава куќа, 180м2-85000 евра
33 180.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА КУЌА КАЈ ВАРНАЛИИТЕ

80,000 евра.
Се продава куќа кај варналиите
Се продава куќа кај варналиите
149.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ИЗДАВА-ПРОДАВА деловен простор во центаро...

80,000 евра.
Се издава или продава деловен простор
Се издава или продава деловен простор
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа 180м2, цена 70000 евра

70,000 евра.
Се продава куќа во центарот на Велес.
Се продава куќа во центарот на Велес.
22 180.00 m2повеќе ...
Продажба

НА КОЈНИК СЕ ПРОДАВА КУЌА

65,000 евра.
Се продава куќа
Се продава куќа
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со површина од 180м2 по цен...

65,000 евра.
Се продава куќа, 180м2, цена 65000 евра.
Се продава куќа, 180м2, цена 65000 евра.
32 180.00 m2повеќе ...

Compare Listings