click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results

Properties listed in Велес

Продажба

СЕ ИЗДАВА-ПРОДАВА деловен простор во центаро...

80,000 евра.
Се издава или продава деловен простор
Се издава или продава деловен простор
Продажба

Се продава куќа 94м2, цена 50.000 евра

50,000 евра.
Се продава куќа, цена 85.000 евра.
Се продава куќа, цена 85.000 евра.
170.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа 180м2, цена 70000 евра

70,000 евра.
Се продава куќа во центарот на Велес.
Се продава куќа во центарот на Велес.
22 180.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа 76м2, цена 18000 евра

18,000 евра.
Се продава куќа во месноста Прцорек.
Се продава куќа во месноста Прцорек.
11 76.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа во близина на училиштето Св...

9,000 евра.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со деловен простор и нива в...

140,000 евра.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
3 332.00 m2повеќе ...

Compare Listings