click to enable zoom
пребарувам...
Не се пронајдени недвижности според зададените критериуми
зголеми
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Мојата локација Преку цел екран Претходна Следна
We found 0 results. View results
Напредно пребарување
we found 0 results
Вашите резултати на пребарувањето

Дијана Иванова

субагент | demateli@yahoo.com

Контактирајте ме

Закажете презентација?
Може да одговорите на оваа порака од "Поштенското сандаче" во вашиот профил

Мои недвижности

Сите (15)
Деловен простор (1)
Станови (3)
Земјиште (5)
Куќи (5)
Продажба

Се продава куќа 77м2, цена 55.000 евра.

55,000 евра.
Се продава куќа, цена 55.000 евра.
Се продава куќа, цена 55.000 евра.
11 77.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа со деловен простор и нива в...

140,000 евра.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
Се продава куќа со деловен простор и нива во населба Речани.
3 332.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВАAT ПЛАЦЕВИ ВО ГОРНА И ДОЛНА БРЦА

6 евра.
Се продаваат парцели во близина на поранешен Киро Ќучук
Се продаваат парцели во близина на поранешен Киро Ќучук
23,897.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА нива кај поранешна Порцеланка

20 евра.
Се продава градежно земјиште во Речани. Продажната цена е 33.735 евра
Се продава градежно земјиште во Речани. Продажната цена е 33.735 евра
3,239.00 m2повеќе ...
Продажба

СЕ ПРОДАВА куќа во населба Речани

Во Речани се продава куќа-карабина. Цена по договор.
Во Речани се продава куќа-карабина. Цена по договор.
Продажба

СЕ ПРОДАВА градежен плац, цена 19.000 евра

19,000 евра.
Се продава градежен плац по цена од 19.000 евра
Се продава градежен плац по цена од 19.000 евра
202.00 m2повеќе ...
  • Напредно пребарување

  • Reset Password

  • Недвижности по област

Compare Listings